Dag 16 - Cusco

Hoi!

Vandaag hadden we nog een vrije dag in Cusco. Diedie en ik hadden nog geen musea bezocht, en misschien konden we dat eens doen. Maarja, na al de kannekes en kruikskes (met alle respect) die we al gezien hebben hier in Perú, hebben we besloten gewoon lekker te genieten van de zon. De rest van de groep heeft die dag ook niet bepaald veel gedaan. Eten, wandelen en eten was zowat de daginhoud :)

Wel een opmerkelijk feitje : Diedie en ik zaten gezellig in de zon op een bankje, en rondom zijn er zo veel pubers wat fotos aan het maken. Schoolreis, zo bleek. Je kent dat wel he, meisjes van een jaar of 15-16 die om ter mooist op de foto willen staan. Diedie en ik waren dat wat aan het gadeslaan, toen plots een meisje naar ons kwam, met haar fototoestel in de hand.

Ik dacht dat we een fotootje van hen zouden mogen maken, maar niets was minder waar. Zij wilden met ons op de foto. Grappig he! We waren precies een stel beroemde mensen, weet ik veel, want binnen de kortste keren stonden ze met 10 kodaks rond ons, en elk om beurt kwamen ze naast ons zitten op het bankje poseren.

Tjah, blond zijn kan zo rare gevolgen met zich meebrengen hier :)

s Avonds zijn we nog iets gaan eten in een Irish pub, klaar voor de vlucht de dag erop... van Cusco naar Lima...

Ik vertel niet zo uitgebreid omdat ik een paar daagjes achter sta op schema, schade inhalen he!

Doeg!