Dag 11 rit naar Cusco
Hola,
Vandaag niet veel soep op het menu. Een rit van 7 uur van Puno naar Cusco.
Cusco is blijkbaar een van de mooiste steden van Peru, dat belooft. Onderweg enkele mooie landschappen gezien en effen op 4400 meter hoogte gestopt om een bergje te zien waar de sneeuw van smelt door de opwarming van de aarde. Jammer, je kan het op de foto zien.
Ook het hoogste treintraject zijn we tegen gekomen, Deze loopt ook van Puno naar Cusco en duurt 11 a 12 uur en kost 220 Dollar. Maar je krijgt er wel een modeshow te zien en je hebt een bar...
We hebben ook een klein dorpje bezochtmet een zeer bijzondere kerkmet daarin een orgel van jawel BELGIE. LOL We mochten geen foto´s nemen maarzo illegaal zoals ik ben heb ik dat toch gedaan. Daar stonden ook vreemde bomen.
Onder weg zijn we ook nog eens gestopt om lekker te eten in een wel zeer toeristisch restootje. Het was buffet op PERUEESE wijze.
Cusco is idd een mooie stad, Alles tot de eerste 2 meter van de gebouwen is inca met daarboven spaansebouw, raar om tezien maar wel schitterend.
De local bars hebben we weer moeten proberenmet hun happy uren. Deze keer was het 3 voor de prijs van 1. Jah best dat het in belgië niet zo is ....
Morgenochtend zijn we vrij en in de na middag bezoeken we vele inca ruïnes.
Tot morgen KADIE
Ik heb zonet het hele verhaal gelezen en dit om Fred en Frieda te volgen. Het doet mij denken aan mijn reis in Nepal (1981). Misschien is dit ook iets voor jullie. Ik wens jullie verder een hele goede reis, een goedegroepssfeer en vooral voor jullie allen een goede gezondheid!!